Webbinarium: Chef och självkännedom

webbinarie_självkännedom_runsteen_lejon

Inspelat webbinarium från den 10 december 2020 där vi får lyssna och diskutera med Annette Runsteen som berättar hur man kan arbeta med sin självkännedom som chef. Anette är VD på Day2Day Leadership och har mångårig erfarenhet som chef och VD.

Webbinariumet riktar sig till chefer och blivande chefer inom vården, men alla med ledarskapsintresse är välkomna att titta och lyssna:

Vill du lära dig mer?

Gå någon av våra kurser inom chefskap eller ledarskap. Kurserna är ett samarbete med Ledningsbolaget.

Gott ledarskap i vården – onlinekurs: Kursen riktar sig till dig som är verksam inom vården och som står mitt i vardagens ledarskapsutmaningar. Syftet med kursen är att hjälpa dig att utveckla din förmåga som ledare. Du får arbeta med verklighetsbaserade ledarskapsfall, och får tips om hur du kan utveckla din egen ledarskapsmodell.

Gott chefskap i vården – onlinekurs: Kursen är till för dig som är ny eller blivande chef inom vården och vill ha goda förutsättningar i ditt arbete. Kursen hjälper dig att utveckla ditt chefskap genom en blandning av föreläsningar, fall, intervjuer, reflektionsuppgifter och gruppdiskussioner.

Kommentarer