En lyckad digital konferens

Först och främst; stort tack till alla föreläsare och deltagare som bidrog med ovärderlig kunskap och diskussioner under premiären av Medsters digitala konferens! Under tre dagar i vecka 13 arrangerade vi en digital konferens i barnmedicin som bestod av sex olika ämnen med föreläsningar, fallpresentationer och diskussioner i smågrupper. Det är otroligt tacksamt att vi går mot en mer digitaliserad atmosfär där människor från alla världens håll och kanter kan mötas från sitt eget hem. Så med andra ord; håll ögon och öron öppna så du inte missar nästa konferens!

Alla föreläsningarna spelades in och finns att se inne i våra Minikurser. Om du registrerar dig till vår prenumerationstjänst på Pediatrikcirkeln får du fri tillgång till alla minikurser, annars går det också bra att registrera sig till en enstaka minikurs mot en avgift. Alla minikurser kommer med ett intyg från Socialstyrelsens blankett när de är avklarade.

PS! Har du idéer eller önskemål på vad vi skulle kunna göra eller föreläsa om nästa gång? Kommentera nedan eller skicka ett mail till oss på info@medster.se, alla förslag uppskattas! DS!


Kommentarer