Barnmedicin för AT-läkare

Nuvarande status
Inte inskriven
Pris
999:-

Vill du göra en gruppanmälan? Klicka här.

Om kursen

Kurslängd: 2h per avsnitt, totalt 6h.
Kursledare
: John Terlinder, Specialistläkare Barnmedicin.

Lär dig att bemöta och bedöma det sjuka barnet. Hur kan man närma sig barn som är rädda? Hur bedömer man andningsarbetet hos ett barn? Detta är några av de frågor som vi diskuterar genom kursens gång. 

Du behöver sätta av cirka 2 timmar per avsnitt, men det går bra att spara och pausa hur många gånger som helst. Kursen har fokus på patientfall, som du löser genom att titta på de länkade föreläsningarna och lyssna på poddavsnitt. Kör du fast eller bara vill starta en diskussion kan du ställa frågor i det barnläkarledda diskussionsforumet.

Examination

För att bli godkänd krävs 80% rätt på instuderingsfrågorna. Men var inte orolig, du får hur många försök som helst.

Kursintyg

Efter genomförd och godkänd kurs får du ett intyg att ladda ner.

För studierektorer

Som studierektor/utbildningsansvarig kan du anmäla dig till en gratis provomgång, där du får tillgång till kursen under två veckor, mejla info@medster.se för att få ditt inlogg. Kursen är utformad för att motsvara cirka två ”live” utbildningseftermiddagar för AT-läkare.

Är du intresserad av att göra en gruppanmälan till kursen för dina AT-läkare? Mejla info@medster.se för en offert. Det går till exempel utmärkt att du samlar dina AT-läkare i en grupp – tittar på föreläsningarna i storgrupp, men låter AT-läkarna göra instuderingsfallen enskilt vid sittande bord. OBS! Du har inte rättighet att använda utbildningen i storgrupp utan att först ha anmält varje deltagare!

Sagt om kursen

”Lärorikt och kul!”

”Bra sätt att lära sig”

Hur upplevde du kursen som helhet? 5,5 av 6 poäng

Skulle du rekommendera en kollega att gå kursen? 5,5 av 6 poäng.

Lämna ett svar