Rätt diagnos och rättvist ACG

Nuvarande status
Inte inskriven
Pris
Be om offert

Rätt diagnos och rättvist ACG är en utbildning som ger medarbetarna möjlighet att träna på diagnossättning i primärvården.
Med hjälp av korta föreläsningar går vi igenom grunderna vid diagnossättning, reglerna för diagnossättning och återregistrering samt ACG-systemets uppbyggnad. Deltagarna får träna sig på att ställa och återregistrera diagnoser med hjälp av ett antal patientfall. Patientfallen är anpassade för läkare, sjuksköterskor, telefonrådgivning, och paramedicinare.

Kurslängd: Föreläsningar 30 minuter + patientfall cirka 20 minuter
(om man gör överkursavsnitten, räkna med 60 minuter för inspelat material + 20 minuter för patientfallen)
Kursledare: Kjell Lindström, Distriktsläkare och John Terlinder, Barnläkare.

Distriktsläkare Kjell Lindström och barnläkare John Terlinder presenterar kursen.

Kursledare Kjell Lindström, Distriktsläkare, har bl.a. utbildat över 40 vårdcentraler i diagnossättning och ACG. Kursledaren John Terlinder, Barnläkare, har flera års erfarenhet från primärvården. Både John och Kjell har tidigare genomfört medicinska revisioner gällande diagnossättning och ACG.

Utbildningen är helt online och on-demand.

Det finns möjlighet att be om en offert på en grupplicens för hela din vårdenhet eller för större sjukvårdsområden. När samtliga vårdcentraler i en region går denna utbildning får regionen en mer enhetlig diagnosticering och ett mer rättvisande ACG.

När du väl har beställt en licens så får du en vårdcentral-specifik kod som du mejlar ut till dina medarbetare tillsammans med länken till utbildningen. Medarbetarna kan då registrera sig själva och omedelbart påbörja utbildningen.

Vid utbildningens slut erhåller varje medarbetare ett diplom. Kursdeltagaren kan sedan återkomma till kursen efter veckor, månader eller år för att genomföra kursen på nytt som repetition eller för att använda den som uppslagsverk.

Det finns möjlighet för dig som beställare att lägga till eget material/en egen video om det är något särskilt regionspecifikt ni vill trycka på.

För att be om en offert för din vårdenhet – klicka här

Lämna ett svar