Rätt diagnos och rättvist ACG

Be om en offert för din vårdenhet

Med hjälp av korta föreläsningar går vi igenom grunderna vid diagnossättning, reglerna för diagnossättning och återregistrering samt ACG-systemets uppbyggnad. Deltagarna får träna sig på att ställa och återregistrera diagnoser med hjälp av ett antal patientfall. Patientfallen är anpassade för läkare, sjuksköterskor, telefonrådgivning, och paramedicinare.

Kurslängd: Föreläsningar 30 minuter + patientfall cirka 20 minuter.
Överkursen: ca 60 minuter för inspelat material + 20 minuter för patientfallen.
Kursstart: Utbildningen är helt online och on-demand och du kan börja kursen när du vill, vilken dag du vill, året runt.
Kursledare: Kjell Lindström, distriktsläkare och John Terlinder, barnläkare.
Kursen är till för dig som arbetar inom primärvården.
Kursintyg: Vid utbildningens slut får varje deltagare ett intyg. Kursdeltagaren kan sedan återkomma till kursen efter veckor, månader eller år för att genomföra kursen på nytt som repetition eller för att använda den som uppslagsverk.

Distriktsläkare Kjell Lindström och barnläkare John Terlinder presenterar kursen.

Kursledare med lång erfarenhet

Kursledare Kjell Lindström, distriktsläkare, har bl.a. utbildat över 40 vårdcentraler i diagnossättning och ACG. Kursledaren John Terlinder, barnläkare, har flera års erfarenhet från primärvården. Både John och Kjell har tidigare genomfört flera medicinska revisioner gällande diagnossättning och ACG.

Grupplicens för hela din vårdenhet

Det finns möjlighet att be om en offert på en grupplicens för hela din vårdenhet eller för större sjukvårdsområden. När samtliga vårdcentraler i en region går denna utbildning får regionen en mer enhetlig diagnosticering och ett mer rättvisande ACG.

När du väl har beställt en licens så får du en vårdcentral-specifik kod som du mejlar ut till dina medarbetare tillsammans med länken till utbildningen. Medarbetarna kan då registrera sig själva och omedelbart påbörja utbildningen.

Lägg till eget material

Det finns möjlighet för dig som beställare att lägga till eget material/en egen video om det är något särskilt regionspecifikt ni vill trycka på.

För att be om en offert för din vårdenhet – klicka här

Tillbaka till kursutbudet

Kurs Innehåll

Expandera
+157 anmälda
Anmäl dig för att gå kursen
Be om offert

Kurs Innehåll

  • 10 Lektioner
  • 15 Ämnen
  • 8 Test
  • Kurs Intyg

Kommentarer

sv_SE