Verbal Dyspraxi – En utbildning för anhöriga

Om kursen

Verbal Dyspraxi – En utbildning för anhöriga – är en utbildning för dig som är förälder till ett barn som har Verbal Dyspraxi (en svårighet att automatisera sina talrörelser). Logopederna Karolina Nilsson och Anna Drevsson förklarar tillsammans med barnläkare John Terlinder igenom bakgrunden till diagnosen och beskriver hur man som förälder kan träna med sitt barn.

Vi har lagt upp utbildningen så att den även passar andra anhöriga som är nära barnet – till exempel mor och farföräldrar. Utbildningen är helt on-demand och online. Det betyder att du och dina anhöriga kan göra utbildningen var du vill och när du vill och helt i din egen takt.

Kursledare: Karolina Nilsson, John Terlinder och Anna Drevsson
Tidsåtgång: ca 2 timmar

Diskussionsgrupp

Anmäler du dig får du tillgång till en diskussionsgrupp, öppen för alla deltagare i kursen. Den modereras av Logopederna Anna Drevsson och Karolina Nilsson. Där kan du posta vilka frågor du vill.

Examination

För att bli godkänd krävs 75% rätt på instuderingsfrågorna. Men var inte orolig, du får hur många försök du vill på dig, instuderingsfrågorna är endast till för att du ska lära dig.

Kursintyg

Efter genomförd och godkänd kurs får du ett intyg att ladda ner.

För förskolepersonal och skolpersonal

Vi har även en utbildning anpassad till pedagoger som har elever med verbal dyspraxi. Mer info…

+19 anmälda
Anmäl dig för att gå kursen
990:- inkl moms

Kurs Innehåll

  • 1 Lektion
  • 17 Ämnen
  • 6 Test
  • Kurs Intyg

Kommentarer

sv_SE