Verbal Dyspraxi – En utbildning för pedagoger

Nuvarande status
Inte inskriven
Pris
1499:-

Är ni flera som vill gå kursen? Klicka här för att be om en offert.

Om kursen

Går ett barn med Verbal Dyspraxi (en svårighet att automatisera sina talrörelser) på din avdelning? Här finns utbildningen för dig som vill fördjupa dina kunskaper. Logopederna Karolina Nilsson och Anna Drevsson går tillsammans med barnläkare John Terlinder igenom begreppen och beskriver hur man som pedagog kan träna med sitt barn.

Utbildningen är helt on-demand och online och. Det betyder att du kan göra utbildningen var du vill och när du vill och helt i din egen takt. Totalt tar den cirka 2 timmar att gå igenom.

Är ni flera i personalen som har behov av utbildningen? Det går bra att beställa en grupplicens.

Möt kursledarna Karolina Nilsson, John Terlinder och Anna Drevsson:

Diskussionsgrupp

Anmäler du dig får du tillgång till en diskussionsgrupp, öppen för alla deltagare i kursen. Den modereras av Logopederna Anna Drevsson och Karolina Nilsson. Där kan du posta vilka frågor du vill.

Examination

För att bli godkänd krävs 80% rätt på instuderingsfrågorna. Men var inte orolig, du får hur många försök du vill på dig, instuderingsfrågorna är endast till för att du ska lära dig.

Kurslängd

Deltagaren behöver sätta av cirka 2 timmar.

Kursintyg

Efter genomförd och godkänd kurs får du ett intyg att ladda ner.

För förskoleschefer/skolchefer

Det går bra att beställa en grupplicens för er avdelning. Då får ni en kod som är giltig för upp till 10 användare. Ni kan använda kursplatserna när det passar er verksamhet – om ni till exempel vill låta 8 medarbetare gå kursen direkt, så kan ni spara de två resterande kursplatserna till den dag en ny medarbetare börjar i arbetslaget. Det finns ingen tidsbegränsning, utan de 10 deltagarna kan börja när de vill och återkomma till kursmaterialet när de vill. Klicka här för att be om en offert.

För anhöriga

Vi har även en utbildning som riktar sig direkt till föräldrar som har ett barn med verbal dyspraxi. Se länk….