Välkommen till utbildning inom vård, omsorg och boende. Den här onlineutbildningen tar dig rakt in i verkligheten. Du kliver rätt in till brukaren och upplever massor av olika situationer. Utifrån de olika situationerna kommer du enskilt eller tillsammans med din arbetsgrupp fram till vad som är det bästa agerandet i den situation som du just varit i. Inga tråkiga läroböcker, bara verklighetsbaserad “action”.

Kurslängd:
Målgrupp:
Kursledare:
Intyg: Efter genomförd och godkänd kurs får du ett kursintyg.


Vad lär jag mig?

Denna utbildning bygger på att du får se ett antal olika scener som du får ta del av och tycka till om. Efter varje scen får du svara på frågor om hur du upplever situationen som visats för dig. Reflektera sedan över de kommentarer som följer efter att du svarat på respektive frågor. Många scener visar hur personal kan göra rätt eller fel i sitt möte med den boende. Diskutera gärna med dina kollegor om scener som väckt ytterligare tankar hos dig.

Syftet med den är utbildningen är att ge grundläggande kunskaper inom vård, omsorg och boende. Utbildningen är interaktiv vilket innebär att du ska ta del av information och besvara frågor som ansluter till området. Du kan göra om, repetera och dela upp utbildningsmodulerna efter önskemål och intresse. Konferera gärna med din handledare om oklarheter eller om du känner behov av att ta reda på mer eller klargöra något inom området du studerar.

När du vill – Var du vill

Kursen kan du starta när du vill oavsett tid och dag. Eftersom kursmaterialet är on-demand kan du även studera var du vill. Du kan studera på bussen, i sängen eller på lunchrasten. Dessutom har den här kursen inga tidsbegränsningar, vilket innebär att du kan bestämma takten helt själv. När du har gått färdigt kursen behåller du ditt konto på medster.se och kan alltid komma åt kursmaterialet och använda det som en uppslagsbok.


Är du intresserad av att läsa mer om våra andra kurser?
Tillbaka till kursutbudet.

Anmäl dig för att gå kursen
Kursen är tillfälligt stängdUnder utveckling

Kommentarer