Hälsa hos utsatta barn

Nuvarande status
Inte inskriven
Pris
1999:-

På ett pedagogiskt och konkret sätt hjälper vi dig öka din kunskap och känna dig tryggare inom området hälsa hos utsatta barn. Välkommen till en kurs som hjälper dig att upptäcka barn i utsatta situationer och identifiera specifika hälsoproblem hos dem. På så sätt ger vi fler barn möjlighet att leva ett värdefullt och friskt liv.

Kurslängd: Cirka 5 h
Kursledare: Frida Tilstam, barnsjuksköterska på ett utredningshem för familjer. Du möter i kursen även socionom Anna Amilon och barnpsykolog Annika Holm.
Kvalitetsgranskad av Socionom/barnansvarig Lena Ahlin, BHV-sköterska Cecilia Isaksson och barnläkare John Terlinder.
Kursen är till för dig som BHV/BVC sköterska som vill ha en konkret och strukturerad utbildning i att upptäcka barn i utsatta situationer och identifiera specifika hälsoproblem.
Kursintyg: Efter avslutad kurs får du ett intyg.

Är ni flera på din enhet som vill gå kursen Hälsa hos utsatta barn? Be om en offert här.

Är du socionom och vill lära dig mer om hur du uppmärksammar om ett barn är i utsatt situation? Då har vi en kurs även för dig.

Hälsa hos utsatta barn – för dig som är socionom

Vad lär jag mig?

Efter kursen kommer du ha ökad kunskap om hur du uppmärksammar ett barn i utsatt livssituation. Du kommer känna dig tryggare i att göra en orosanmälan om små barn eftersom du vet vad som händer under och efter en orosanmälan. Framförallt kommer du känna en större trygghet i arbetet med utsatta barn och deras familjer och göra skillnad på riktigt!

Kommer jag åt materialet efter att jag har gått färdigt kursen?

Du kommer alltid åt kursmaterialet, obegränsat i tid. Du behåller ditt konto på medster.se och kan alltid komma åt materialet och använda det som en uppslagsbok.

Lämna ett svar