Hälsa hos utsatta barn

Nuvarande status
Inte inskriven
Pris
1999:-

Är ni flera på din enhet som vill gå kursen? Be om en offert här.

Hälsa hos utsatta barn – en onlinekurs för dig som BHV/BVC-sköterska är till för att hjälpa dig att upptäcka barn i utsatta situationer och identifiera specifika hälsoproblem hos dem. På så sätt ger vi fler barn möjlighet att leva ett värdefullt och friskt liv. På ett pedagogiskt och konkret sätt hjälper vi dig som BVC sköterska öka din kunskap och känna dig tryggare inom området hälsa hos utsatta barn.

Kurslängd: Studietid cirka 5h inklusive inläsning
Kursledare: Frida Tilstam, Barnsjuksköterska
Kursen är till för dig som BHV/BVC sköterska som vill ha en konkret och strukturerad utbildning i att upptäcka barn i utsatta situationer och identifiera specifika hälsoproblem.

Vad lär jag mig?

Efter kursen kommer du ha ökad kunskap om hur du uppmärksammar ett barn i utsatt livssituation. Du kommer känna dig tryggare i att göra en orosanmälan eftersom du vet vad som händer under och efter en orosanmälan. Framförallt kommer du känna en större trygghet i arbetet med utsatta barn och deras familjer. Och göra skillnad på riktigt. Får detaljerat kursinnehåll – se ”Kursinnehåll” nedan.

Vad får jag efter kursen?

Vid godkänd kurs får du ett intyg. För att få godkänd kurs krävs att du har gått igenom alla lektioner och klarat kunskapstesten/quizen. Men du behöver inte oroa dig – du får hur många försök du vill på kunskapstesten.

Kommer jag åt materialet efter att jag har gått färdigt kursen?

Ja, du kommer alltid åt kursmaterialet, obegränsat i tid. Du behåller ditt konto på medster.se och kan alltid komma åt materialet och använda det som en uppslagsbok.

Lämna ett svar