Webbinarium: Gott chefskap i vården

Inspelat webbinarium “Gott chefskap i vården” från den 8 oktober 2020. Föreläsare är Raymond Lenrick, överläkare och mångårig chefsutbildare och Lena Lyckenvik, VD på Ledningsbolaget.

Lena och Raymond delar här med sig av sina erfarenheter om hur man kan arbeta aktivt för att stärka det goda chefskapet. Hur kan vi på bästa sätt förbereda vårdens framtida chefer och ledare?

Vill du lära dig mer?

Gå någon av våra kurser inom chefskap eller ledarskap. Kurserna är ett samarbete med Ledningsbolaget.

Gott ledarskap i vården – onlinekurs: kursen riktar sig till dig som är verksam inom vården och som står mitt i vardagens ledarskapsutmaningar. Syftet med kursen är att hjälpa dig att utveckla din förmåga som ledare. Du får arbeta med verklighetsbaserade ledarskapsfall, och får tips om hur du kan utveckla din egen ledarskapsmodell.

Gott chefskap i vården – onlinekurs: Kursen är till för dig som är ny eller blivande chef inom vården och vill ha goda förutsättningar i ditt arbete. Kursen hjälper dig att utveckla ditt chefskap genom en blandning av föreläsningar, fall, intervjuer, reflektionsuppgifter och gruppdiskussioner.

Kommentarer