Gott chefskap i vården

Nuvarande status
Inte inskriven
Pris
9999:-
Starta
Denna kurs är för närvarande stängd

Gott chefskap i vården är en webbkurs som hjälper dig att utveckla ditt chefsskap genom föreläsningar och intervjuer blandat med utvecklande fall och kursledarträffar online. Varje månad får du under handledning möjlighet att dela erfarenheter kring fram och motgångar med andra kursdeltagare så att du kan bygga nätverk med andra chefer inom vården över hela Sverige.

Se gärna detta webbinarium där kursledare Raymond Lenrick presenterar ämnet och delar av kursen.

Skräddarsydd för vården

Det krävs träning för att bli en bra idrottare och det krävs träning för att bli en god chef. Vi erbjuder möjlighet till träning och utveckling av ditt nuvarande och framtida chefskap genom fem föreläsnings- och reflektionspaket gjorda av erfarana vårdchefer. Varje föreläsnings och uppgiftspaket har ett specifikt tema där vi tar fasta på de generella och unika utmaningar det innebär att vara chef inom vården. Som avslutning på varje tema får du en grupphandledningssession med kursledare Raymond Lenrick.

Träna chefskap varje månad

Kursen är helt online och löper över fem månader med uppehåll juni, juli, augusti. Du behöver sätta av cirka tre till fyra timmar varje månad för att ta del av materialet och i kursen dela dina frågor och utmaningar. Detta gör du var och när du vill.

Digitalt möte en gång per månad

Varje månad får du som avslutning på temat under 1½ timma möjlighet att diskutera aktuellt tema i en liten grupp under handledning av kursledaren. Kursen har löpande intag, du kan börja när du vill.

Börja när du vill

Vi har löpande intag och du kan påbörja kursen när du vill (utom juni, juli, augusti).

Kurslängd: Kursen pågår under 5 månader med uppehåll juni, juli, augusti. Du behöver sätta av cirka tre till fyra timmar varje månad.
Kursledare: Raymond Lenrick, överläkare & John Terlinder, barnläkare. Du möter under kursen en rad erfarna chefer, bland annat: Madeleine Andersson, f.d. Hälso- och sjukvårdsdirektör. Anna-Carin Berglund, interimschef, senast för intensivvårdsavdelning under Covid. Britt- Marie Ekdahl, Chef inom näringslivet
Kursen är till för dig som är ny eller blivande chef inom vården och vill ha goda förutsättningar i ditt arbete.

Den här kursen är ett samarbete med Ledningsbolaget.