Skapa en kurs med oss

Sjukvården behöver mer av utbildning, professionella communitys och utbyte av kunskap. Vill du vara med och sprida kunskap och förbättra vården? Vill du vara med och bygga online-utbildningar och få del av all den utveckling av kunskap som sker när deltagarna blir medskapare online?

 

Medster letar ständigt efter utbildningsintresserad Hälso- och sjukvårdspersonal. Är det kanske du som ska bli nästa person att skapa en populär onlinekurs? Vi hjälper dig att producera och distribuera onlinekurser. Vi hjälper till med allt från pedagogisk planering, eventuell LIPUS-certifiering, marknadsföring och betalningslösning. Vi erbjuder två huvudsakliga alternativ:

1. Medster gör tillsammans med dig upp med din arbetsgivare om att din organisation får nyttja ditt kursmaterial fritt och att eventuell merförsäljning utanför din organisation ger en royalty till din organisation.

2. Medster träffar ett avtal direkt med dig (förutsatt att du har fått kursproduktionen godkänt av din chef) där du får en royalty per kursdeltagare.

Tveka inte på att kontakta oss!

Via e-post info@medster.se, alternativt via telefon till John Terlinder; 0736-496302.