Multisjuklighet hos äldre

Nuvarande status
Inte inskriven
Pris
Be om offert
Starta
Denna kurs är för närvarande stängd

Kursen är alldeles strax klar, mejla oss om du vill ha förhandsinfo. Är ni kanske flera som är intresserade av att gå kursen på din enhet? Klicka här för att be om en offert. Därefter kan man börja när man vill och var man vill.

Att ta väl hand om våra multisjuka äldre är en oerhört viktig uppgift för vården. Därför ger internmedicinaren och öppenvårdsgeriatrikern, Docent Gunnar Akner här en kurs i analys och handläggning av multisjuklighet och skörhet.

Kursen riktar sig till alla läkare och sjuksköterskor som arbetar med multisjuka patienter, särskilt inom specialiteterna allmänmedicin, geriatrik, och internmedicin med dess grenspecialiteter. Kursen kan även vara relevant för andra vårdyrkesgrupper och för yrkesgrupper utanför vården för att få en bild av den komplexitet som råder.

Kursledare: Gunnar Akner, specialist i internmedicin och geriatrik, docent i geriatrik vid Karolinska Institutet, tidigare professor i geriatrik.
Kurslängd: Studietid cirka 6-8h inklusive inläsning.
Du får under kursen lyssna på ett flera 2-6 minuter långa, rikt illustrerade föreläsningar, varvat med egen inläsning och patientfall. Gunnar Akner besvarar frågor i det tillhörande forumet. Välkommen in!

Tillbaka resten av kursutbudet

Lämna ett svar