Multisjuklighet hos äldre

Nuvarande status
Inte inskriven
Pris
Be om offert
Starta
Denna kurs är för närvarande stängd

Kursen är under utveckling. Vi släpper på de första deltagarna från 1/1 2020. Därefter kan man börja när man vill och var man vill. Är ni flera som är intresserade av att gå kursen på din enhet? Klicka här för att be om en offert.

Att ta väl hand om våra multisjuka äldre är en oerhört viktig uppgift för vården. Öppenvårdsgeriatrikern Docent Gunnar Akner ger här en kurs i analys och handläggning av multisjuklighet och skörhet. som kan hjälpa dig att ta hand om de äldre på ett bättre sätt.

Kursen riktar sig till alla läkare och sjuksköterskor som arbetar med multisjuka patienter, särskilt inom specialiteterna allmänmedicin, geriatrik, och internmedicin med dess grenspecialiteter. Kursen kan även vara relevant för andra vårdyrkesgrupper och för yrkesgrupper utanför vården för att få en bild av den komplexitet som råder.

Kurslängd: Studietid cirka 6-8h inklusive inläsning.
Kursledare: Gunnar Akner, Docent i Geriatrik, öppenvårdsgeriatriker, f.d. professor Geriatrik.

Möt kursledare Gunnar Akner:

Du får under kursen lyssna på ett flertal 2-6 minuter långa, rikt illustrerade föreläsningar, varvat med egen inläsning och patientfall. Gunnar Akner finns också med och besvarar frågor i det tillhörande forumet.

Lämna ett svar